Tenzi Gran Still

800 Lek

Në magazinë

Krahaso

Pershkrimi

• Produkt i koncentruar, acid, i bazuar në acidin fosforik, i projektuar për heqjen e sedimenteve të ndryshme inorganike, si p.sh. shtresat gëlqerore, njolla të ndryshkut, papastërti të forta.
• Rekomandohet për pastrim të plotë të sipërfaqeve prej çeliku inox pranë ujit të fortë.
• Përmban frenues korrozioni, lustron sipërfaqen dhe toleron ujin e fortë.
• Ka aromë neutrale.
• pH 1


Zona e Aplikimit 

◘ Të gjitha sipërfaqet prej çeliku inox, kromi, nikeli dhe ato që kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ushqimin.
◘ Pajisjet e objekteve të përpunimit të mishit dhe peshkut: thika, tavolina, kazan etj


Menyra e perdorimit

◙ Përgatisni tretësirën 2-5% (200-500 ml / 10 l ujë) në varësi të nivelit të ndotjes së sipërfaqes në 10-20°C, lëreni për 10-15 minuta dhe shpëlajeni me ujë të pijshëm të pastër.
◙ Fshijeni me leckë derisa të thahet.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gran Still