Tenzi Gum Extra

2500 Lek9500 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, shumë efikas, i projektuar për nxirjen dhe lustrimin e sipërfaqeve prej gome ose plastike.
• Ofron mbrojtje afatgjatë nga njollat të elementeve gome si gomat, parakolpët, guarnicionet etj.
• Mbron gomën nga kushtet e dëmshme atmosferike dhe rrezet UV. Nuk ka nevojë të lustrohet.
• Mund të përdoret në temperatura negative.


Mënyra e përdorimit

• Përhapeni në mënyrë të barabartë një pjesë të vogël të produktit me ndihmën e spërkatësit ose aplikuesit.
• Mos e përdorni spërkatësin kur temperatura është mbi 25°C.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Gum Extra

2500 Lek9500 Lek

Shto në Shportë