Tenzi Pad

150 Lek

Në magazinë

Krahaso

Pershkrimi

  • Aplikues shumë i dobishëm me dy pjesë.
  • E ndërtuar nga një shtresë e hollë absorbuese me një dorezë të rehatshme shkume që ndihmon në përhapjen më të qëndrueshme dhe të barabartë të produktit.
  • 8x4x3 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu