Tenzi Prix

1800 Lek7500 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, me pH neutral, i projektuar për heqjen e papastërtive metalike nga boja e makinës dhe disqet.
• Largon shkëlqyeshëm ndotjet e ndryshme që ngjiten në bojën e makinës dhe disqet.
• Kur produkti bie në kontakt me këto papastërti metalike, ka një reaksion kimik, gjatë të cilit produkti lëshon një nuancë të kuqe, që i jep disqeve një efekt “gjakderdhjeje”.
• pH 7


Mënyra e përdorimit

• Para përdorimit, sigurohuni që sipërfaqja të mos jetë e nxehtë.
• Spërkatni disqet, prisni rreth 5-6 minuta për efektin e “gjakderdhjes” dhe lani me ujë me presion të lartë.

Kujdes: Mos e lini produktin të thahet në sipërfaqe.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Prix

1800 Lek7500 Lek

Shtoje në shportë