Tenzi Pro Detailing APC Out Koncentrat

1500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Pastrues për paralarje.
• Produkt shumë efektiv dhe me veprim të shpejtë për përgatitjen e trupit të makinës për larje manuale duke tretur papastërtitë më të rënda.
• Ai largon jo vetëm ndotjet bituminoze, por edhe papastërtitë organike dhe njollat me bazë vaji.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Përgatitni një përzierje 10-20% në varësi të ndotjes dhe hidheni në spërkatës.
2. Spërkatni trupin e makinës, veçanërisht pjesët e poshtme dhe gomat.
3. Prisni përafërsisht 1-2 minuta që produkti të shpërbëjë papastërtitë. Mos e lini të thahet.
4. Shpëlajeni trupin e makinës me ujë të demineralizuar nëse është e mundur.
5. Makina tani është gati për larje manuale.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing APC Out Koncentrat