Tenzi Pro Detailing Cabrio Protector

3000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Mënyra më e lehtë për të parandaluar njomjen nga uji dhe zbehjen e ngjyrave të çative tekstile te makinave cabrio.
• Rifreskon ngjyrën dhe krijon një shtresë mbrojtëse në çatitë e tekstilit duke i bërë ato më rezistente ndaj papastërtive, kripës dhe rrezeve UV.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Aplikojeni jashtë nëse është e mundur. Provoni fillimisht në një zonë të vogël për të kontrolluar qëndrueshmërinë e ngjyrës.
2. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit.
3. Spërkateni në mënyrë të barabartë në një sipërfaqe të pastër dhe plotësisht të thatë.
4. Lëreni të thahet.
5. Për mbrojtje më të mirë, aplikoni një shtresë tjetër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Cabrio Protector