Tenzi Pro Detailing Foam White

1500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Shkumë e trashë e bardhë për larjen manuale të trupit të makinës.
• Produkt shumë i koncentruar, kimikisht neutral dhe i biodegradueshëm me erë të këndshme qershie.
• I sigurt për bojërat dhe veshjet e makinave dhe miqësor me mjedisin, sepse nuk përmban fosate.
• Mund të përdoret me ujë të ngrohtë ose të ftohtë.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Shpëlajeni makinën me ujë për të hequr papastërtitë më të rënda. Përdorni paralarjen nëse është e nevojshme.
2. Përgatitni një përzierje 0,1-0,3% dhe përdorni një shtizë shkumuese (foaming lance) për të spërkatur shkumën në të gjithë trupin e makinës.
3. Lani makinën me sfungjer ose dorezë.
4. Shpëlajeni me ujë të demineralizuar nëse është e mundur.
5. Boja e makinës tani është gati për veshjen qeramike.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Foam White