Tenzi Pro Detailing GX Glass

3000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Veshje nano-qeramike që siguron mbrojtje afatgjatë, vizion të qartë dhe efekt spektakolar hidrofobik për xhamin e përparmë dhe sipërfaqe të tjera xhami.
• Fshirëse e padukshme ideale për sipërfaqe xhami: dritare, pasqyra dhe xhama.
• Produkti është shumë i lehtë për t’u aplikuar falë sprucuesit të rehatshëm.
• Kapaciteti  50 ml


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit dhe prisni 3 minuta përpara se ta hapni.
2. Vendosni sprucuesin në shishe.
3. Spërkatni një pjesë të sipërfaqes së qelqit.
4. Fshijeni sipërfaqen me një peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
5. Kaloni në seksionin tjetër të sipërfaqes së xhamit.
Të rëndësishme:
1. Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome.
2. Aplikohet vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C.
3. Sigurohuni që xhami i makinës të jetë i pastër dhe i ftohtë.
4. Pastroni dhe hiqni veshjet e vjetra nga xhami i makinës përpara aplikimit.
5. Aplikoni deri në 3 shtresa me interval kohor minimal prej 3 orësh.
6. Koha e tharjes pas aplikimit të shtresës së fundit – 8 orë.
7. Mos e ekspozoni makinën në ujë për 24 orë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing GX Glass