Tenzi Pro Detailing IPA Cleaner

500 Lek1000 Lek (-50%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Pastrues për bojën e makinave. Kontrolli përfundimtar para veshjeve qeramike.
• Spray profesional për heqjen e papastërtive së pjesëve të trupit të makinës përpara veshjes qeramike.
• E dedikuar për bojë makinash, disqe, xhama, goma dhe pjesë plastike.
• Largon pluhurin e lehtë, njollat e yndyrshme dhe pikat e ujit.
• Perfekte për përgatitjen e bojës dhe xhamave të makinave përpara veshjeve qeramike ose pastave.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni drejtpërdrejt në sipërfaqe.
2. Fshijeni me peshqir mikrofibër.
Kujdes: Produkt i ndezshëm.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing IPA Cleaner

500 Lek1000 Lek (-50%)

Shtoje në shportë