Tenzi Pro Detailing P14Si GT

720 Lek1200 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Veshje me bazë qeramike e përshtatshme për bojën e makinës, xhamat, gomat dhe pjesët plastike.
• Jep efekt të fortë hidrofobik dhe shkëlqim të lartë.
• Produkti është gati për përdorim.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni produktin në sipërfaqe të pastër (të lagur ose të thatë).
2. Fshijeni me një leckë mikrofibër (nëse sipërfaqja është e thatë) ose shpëlajeni me ujë me presion të lartë (nëse sipërfaqja është e lagur).
3. Përsëriteni procesin për efekt më të mirë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing P14Si GT

720 Lek1200 Lek (-40%)

Shtoje në shportë