Tenzi Pro Detailing PR

3000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Formulë unike për mirëmbajtjen e pjesëve të vjetra dhe të reja prej gome dhe plastike.
• Ofron pamje të re dhe përmirëson ngjyrat.
• Krijon një shtresë mbrojtëse kundër ujit dhe papastërtive, duke e bërë sipërfaqen më rezistente ndaj dëmtimeve.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit.
2. Aplikojeni vetëm në sipërfaqe të pastër dhe të thatë, brenda nëse është e mundur.
3. Përhapeni në mënyrë të barabartë me aplikues dhe lëreni të thahet.
4. Nëse produkti thahet shpejt, vendosni një shtresë tjetër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing PR