Tenzi Pro Detailing Prix

1080 Lek1800 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Pastrues PH-neutral i sedimenteve të hekurit si pluhuri i ferrotave ose ndryshku.
• Mund të përdoret në mënyrë të sigurt në disqe alumini, të kromuar dhe të lustruar, si dhe në bojë makinash.
• Ai ndryshon ngjyrën në të kuqe ndërsa shpërbën pluhurin e hekurit. Intensiteti i këtij efekti varet nga sasia e papastërtisë.
• Falë formës së xhelit ngjitet në sipërfaqe duke vepruar më gjatë dhe me efikasitet.
• Koha e veprimit: 3-5 minuta
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Sigurohuni që disqet ose boja të jetë e ftohtë.
2. Spërkateni drejtpërdrejt në sipërfaqen e pastruar.
3. Përhapeni me furçë të butë nëse është e nevojshme.
4. Prisni 3-5 minuta duke vëzhguar intensitetin në rritje të “efektit të gjakderdhjes”.
5. Shpëlajeni me ujë me presion të lartë.
6. Mos lejoni të thahet në sipërfaqe.
7. Nëse produkti thahet – spërkatni përsëri sipërfaqen, prisni dhe shpëlajeni me ujë me presion të lartë.
Shënim: Nëse nuk shihni shumë “gjakderdhje” dhe disqet janë ende të ndotur, kjo do të thotë se nuk ka pluhur hekuri në sipërfaqe. Nëse është kështu – përdorni APC Out për ta pastruar.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Prix

1080 Lek1800 Lek (-40%)

Shtoje në shportë