Tenzi Pro Detailing Q10 Flexi

5500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Mbrojtje e avancuar qeramike e bojës së makinës që kombinon fortësinë, fleksibilitetin dhe jep një efekt me shkëlqim të lartë.
• Krijon një shtresë mbrojtëse hidrofobike.
• Falë strukturës së saj Q10 është edhe më rezistente ndaj dëmtimeve se Q7.
• Kapaciteti  50 ml


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit dhe prisni 3 minuta përpara se ta hapni.
2. Mbështilleni leckën e vogël rreth anës së butë të aplikuesit.
3. Aplikoni disa pika Q10 Flexi në aplikues.
4. Aplikoni një shtresë të hollë dhe të barabartë në një pjesë të bojës.
5. Lëreni shtresën për rreth. 7-10 minuta.
6. Fshijeni sipërfaqen me peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
7. Kaloni në seksionin tjetër të bojës.
Të rëndësishme:
1. Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome.
2. Aplikohet vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C.
3. Sigurohuni që boja e makinës të jetë e pastër dhe e ftohtë.
4. Pastroni dhe hiqni veshjet e vjetra nga boja e makinës përpara aplikimit.
5. Aplikoni deri në 3 shtresa me interval kohor minimal prej 3 orësh.
6. Koha e tharjes pas aplikimit të shtresës së fundit – 8 orë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Q10 Flexi