Tenzi Pro Detailing Q7 Crystal

4500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Veshje qeramike e njohur e aplikuar me sukses në mijëra makina në mbarë botën.
• Nano grimcat e saj krijojnë një shtresë mbrojtëse hidrofobike, të qëndrueshme dhe me shkëlqim të lartë.
• Kapaciteti 50 ml


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit dhe prisni 3 minuta përpara se ta hapni.
2. Mbështilleni leckën e vogël rreth anës së butë të aplikuesit.
3. Aplikoni disa pika Q7 Crystal në aplikues.
4. Aplikoni një shtresë të hollë dhe të barabartë në një pjesë të bojës.
5. Lëreni shtresën për rreth. 3-5 minuta.
6. Fshijeni sipërfaqen me peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
7. Kaloni në seksionin tjetër të bojës.
Të rëndësishme:
1. Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome.
2. Aplikohet vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C.
3. Sigurohuni që boja e makinës të jetë e pastër dhe e ftohtë.
4. Pastroni dhe hiqni veshjet e vjetra nga boja e makinës përpara aplikimit.
5. Aplikoni deri në 3 shtresa me interval kohor minimal prej 3 orësh.
6. Koha e tharjes pas aplikimit të shtresës së fundit – 8 orë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Q7 Crystal