Tenzi Pro Detailing RLS

1200 Lek2000 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Rifreskues i lëngshëm i veshjeve qeramike.
• Produkt teknologjikisht i avancuar për rinovimin e veshjeve të kuarcit.
• Ai jep shkëlqim dhe efekt hidrofobik brenda disa minutave.
• Aplikimi në sipërfaqe të thata jep një mbrojtje të shkëlqyer për sipërfaqet e bojës dhe xhamit.
• Është një zgjidhje e përkryer për përdoruesit që janë shumë kërkues.
• Kohëzgjatja mesatare: 3 muaj
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit.
2. Spërkateni në mënyrë të barabartë në sipërfaqe të pastër dhe të thatë.
3. Fshijeni me një peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
4. RLS mund të përdoret edhe në sipërfaqe xhami (përveç xhamit të përparmë).
Shënim: Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome. Aplikojeni vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C. Sigurohuni që sipërfaqja të jetë e thatë, e pastër dhe e ftohtë

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing RLS

1200 Lek2000 Lek (-40%)

Shtoje në shportë