Tenzi Pro Detailing SLS

1800 Lek3000 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Qumësht inovativ për përfundimin e veshjes qeramike të bojës së makinës.
• Krijon në sipërfaqe një shtresë shtesë, shumë të qëndrueshme me hidrofobicitet të menjëhershëm dhe shkëlqim shtesë.
• Zgjat jetëgjatësinë e veshjeve qeramike.
• Qëndrueshmëria mesatare: 4 – 6 muaj
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Tundeni mirë shishen përpara përdorimit.
2. Spërkateni në mënyrë të barabartë në sipërfaqe të pastër dhe të thatë.
3. Fshijeni me një peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë.
4. Kaloni në seksionin tjetër të bojës.
Shënim: Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome. Aplikojeni vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C. Sigurohuni që sipërfaqja të jetë e thatë, e pastër dhe e ftohtë. Mos prisni shumë gjatë për fshirjen pasi të keni përhapur produktin. Koha e tharjes pas aplikimit – 4 orë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing SLS

1800 Lek3000 Lek (-40%)

Shtoje në shportë