Tenzi Pro Detailing T1 Tytanium

6000 Lek

Në magazinë

Krahaso

Përshkrimi

• Mbrojtje inovative jetëgjatë e bojës së makinës e përcaktuar nga fortësia e grimcave të titanit.
• Efikasiteti maksimal i saj arrihet duke aplikuar një aktivizues së bashku me veshjen qeramike.
• Veshja siguron qëndrueshmëri dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj kimikateve, duke i dhënë një pamje të mrekullueshme bojës.
• Kapaciteti  2 x 50 ml


Mënyra e përdorimit

1. Aplikoni disa pika Activator në aplikues të mbështjellë me leckë të vogël.
2. Përhapeni Activator në mënyrë të barabartë në sipërfaqe.
3. Fshijeni butësisht me një leckë mikrofibër dhe lëreni për rreth 30 minuta
4. Aplikoni një shtresë të hollë dhe të barabartëTitanium Coat në një pjesë të bojës duke përdorur aplikues të mbështjellë me një leckë tjetër.
5. Lëreni shtresën për 5-10 minuta.
6. Fshijeni sipërfaqen me një peshqir mikrofibër deri në një shkëlqim të lartë. Mbajeni peshqirin butësisht, mos e shtypni fort.
7. Kaloni në seksionin tjetër të bojës.
Të rëndësishme:
1. Përdorni doreza mbrojtëse të holla gome.
2. Aplikohet vetëm në ambiente të mbyllura me temperaturë 18-24 C.
3. Sigurohuni që boja e makinës të jetë e pastër dhe e ftohtë.
4. Pastroni dhe hiqni veshjet e vjetra nga boja e makinës përpara aplikimit.
5. Aplikoni deri në 3 shtresa me interval kohor minimal prej 3 orësh.
6. Koha e tharjes pas aplikimit të shtresës së fundit 12-24 orë në një vend të thatë dhe të ngrohtë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing T1 Tytanium