Tenzi Punkt Multi Cleaner

1200 Lek

Në magazinë

Pershkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, i projektuar për pastrimin e njollave, bojes se stilolapsit, çamçakëzit, ngjitësit nga stickerat, bitumit, gjurmëve të gomës në dysheme, plastelinës dhe parafinës nga tapetet.
Kujdes: shkrin sipërfaqet e gomës dhe plastikën e butë.

Menyra e perdorimit

• Përdorni produktin pa u holluar.
• Spërkateni vendin e ndotur në sipërfaqe, prisni një moment dhe pastrojeni me furçë ose leckë.
Kujdes: Përpara përdorimit, provoni ngjyrën dhe qëndrueshmërinë e sipërfaqes. Mos e përdorni në gomë, plastikë të butë ose xham akrilik.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Punkt Multi Cleaner