Tenzi Rollex Wax

3000 Lek35000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt me veti lustruese.
• Përshpejton procesin e tharjes.
• Mbron shkëlqyeshëm bojën e makinës nga kushtet e dëmshme atmosferike.
• Ofron efekt kullues uji.
• Thahet automatikisht.
• Rekomandohet për përdorim në lavazhe me program lustrimi.
• pH 5


Mënyra e përdorimit

Përdoreni sipas programit të larjes së makinave.
• Mirëmbajtja dhe tharja:
– Larje me presion të lartë 1:500 me ujë (20 ml / 10 l ujë)
– Shpëlajeni me ujë.
• Larje manuale:
– 1:500 me ujë (20 ml / 10 l ujë).
– Aplikohet përmes spërkatës pneumatike ose manuale.
– Produkti mund të hollohet me ujë në temperaturë 20-60°C.
• Për efekte më të mira, produkti duhet të hollohet me ujë të demineralizuar.
• Në rast të përdorimit të ujit lokal fshijeni dhe lustrojeni sipërfaqen me një leckë të butë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Rollex Wax

3000 Lek35000 Lek

Shto në Shportë