Tenzi Rubber Off

1700 Lek12000 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

• Produkt i koncentruar i projektuar për heqjen e gjurmëve të gomës nga të gjitha llojet e sipërfaqeve të forta.
• Heq shkëlqyeshëm papastërtitë dhe ngjitësit e përdorur nga sportistët (parafinë dhe rrëshirë).
• Efektive në përzierje 2-30%.
• pH 13


Zona e Aplikimit

◘ Rekomandohet për pastrim të plotë:
– Dysheme industriale (rrëshira epoksi, beton, gres, gur natyral)
– Dysheme zyre (qeramika, linoleum, PVC)
– Dysheme sportive (parket, PVC etj.)


Mënyra e Përdorimit

◙ Papastërti të freskëta: 0,5 – 2% (50 – 200 ml / 10 l ujë)
◙ Papastërtia e vjetër: 10 – 20% (1 – 2 l / 10 l ujë)
◙ Pastrim njollash (papastërti me shtresa) 1:3 me ujë
◙ Përgatitni një përzierje në varësi të nivelit të papastërtisë, aplikojeni në zonën e ndotur dhe prisni 1-2 minuta.
◙ Pastroni me makineri ose me dorë, fshini të gjitha papastërtitë dhe lani zonën me ujë të freskët.
◙ Thajeni vetë ose lëreni të thahet vetë.
Kujdes: Në sipërfaqet e polimerit përdorni përzierje maksimumi 1% (100 ml / 10 l ujë) për pastrimin e njollave.

Informacion shtesë

Kapaciteti

1 Liter, 10 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Rubber Off

1700 Lek12000 Lek

Shto në Shportë