Tenzi Super Green Power

10000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i koncentruar alkalik, i projektuar për larjen e makinave, kamionave, pëlhurat e gomuara dhe shasitë.
• pH 14
• Kapaciteti 20 L


Mënyra e përdorimit

• Nëse e përdorni produktin me spërkatës, përziejeni 1:10-1:20.
• Në lavazhe: përzierje 0,25-0,5% (25-50 ml / 10 l ujë).
• Lani me ujë me presion të lartë (120-150 bar).
Kujdes: Mos e lini produktin të thahet në bojën e makinës. Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehta.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Super Green Power