Tenzi Super Green Specjal GT

700 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Shkumë aktive e gatshme për përdorim.
• Pastron motorët dhe fletët metalike në automjetet mekanike të të gjitha llojeve dhe largon ndotjen e naftës.
• Rekomandohet për pastrim të përditshëm.
• pH 12
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
• Aplikoni produktin me ndihmën e një spërkatësi.
• Fërkojeni sipërfaqen e kontaminuar dhe lajeni me ujë me presion të lartë.
Kujdes: Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehta. Mos e lini produktin të thahet.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Super Green Specjal GT