Tenzi Super Green Specjal NF

700 Lek10000 Lek

SKU: N/A Kategoria:

Përshkrimi

• Produkt alkalik me pak shkumë dhe me gamë të gjerë përdorimi.
• Shumë efektiv për pastrimin e dyshemeve industriale dhe ambjenteve të ndotura nga nafta dhe në industrinë e rëndë.
• Rekomandohet përdorimi me ujë të ftohtë.
• pH 14


Zona e Aplikimit

◘ Magazina, servise makinash, fasoneri, garazhe pune, pika karburanti etj


Mënyra e Përdorimit

◙ Në varësi të nivelit të ndotjes së sipërfaqes, përdorni 50-200 ml / 10 l ujë për pastrim ditor dhe 500-1000 ml / 10 l ujë për pastrim të plotë.
◙ Pas pastrimit, lani sipërfaqen me ujë.
◙ Kur pastroni sipërfaqen me spërkatje, përdorni një përzierje të paktën 5%.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Super Green Specjal NF

700 Lek10000 Lek

Shtoje në shportë