Tenzi Tan Car

3000 Lek8000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Pershkrimi

• Shampo me shkumë të fortë, e projektuar për larjen e shpeshtë të makinave.
• Largon shkëlqyeshëm papastërtitë, pluhurin dhe ndotjet e tjera të rrugës.
• Shmangni përdorimin në sipërfaqe të nxehta ose në diell të plotë.
• Rekomandohet për të gjitha llojet e lavazheve.
• pH 14

Menyra e perdorimit

Përzierja behet sipas nivelit të ndotjes së sipërfaqes.

– automjetet: 1:20 (dimër), 1:50 (verë)
– motorët e automjeteve: 1:5-1:10

Në rast ndotjesh shumë të forta, perzierja mund të ndryshojë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Tan Car

3000 Lek8000 Lek

Shto në Shportë