Tenzi Textil Prot Nano

1500 Lek2500 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, me veti hidrofobike.
• Mbron në mënyrë të shkëlqyer sipërfaqet e lekures dhe teksiles nga papastërtitë dhe lagështia.
• Redukton në mënyrë efektive ndikimin e kushteve atmosferike dhe thith rrezet Ultra Violet, duke mbrojtur gjithashtu sipërfaqen nga çngjyrosja.
• pH 7
• Kapaciteti 0.6 L


Mënyra e përdorimit

• Sigurohuni që sipërfaqa të jetë e pastruar mirë dhe e tharë.
• Spërkatni produktin në sipërfaqe.
• Lëreni të thahet (të paktën 1 orë).
• Drita rrit dhe përshpejton efektin e produktit.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Textil Prot Nano

1500 Lek2500 Lek (-40%)

Shtoje në shportë