Tenzi Textil Wash

1000 Lek6000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: , ,

Përshkrimi

• Solucion për pastrimin e sipërfaqeve të tekstilit me makineri ose manualisht (furcë, sfungjer).
• Ka veti pastruese dhe degresuese.
• Përmirëson ngjyrën.
• Rekomandohet për pastrimin dhe freskimin e përditshëm të të gjitha llojeve të sipërfaqeve tekstile.
• pH 7


Mënyra e përdorimit

• Larja e tapetave dhe tapicerive tekstile:100-400 ml/10 l ujë të ngrohtë
• Thithni me kujdes papastërtitë dhe lani sipërfaqen me vakum
– në rast të njollave të forta, përsërisni procesin
– në rast të njollave shumë të forta, forconi tretësirën me TopEfekt® STR
– përsërisni procesin nëse është e nevojshme

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Textil Wash

1000 Lek6000 Lek

Shto në Shportë