Tenzi TG Tar and Glue Remover

5500 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt i gatshëm për përdorim, i projektuar për heqjen e shpejtë të njollave të gomës nga trupat e makinave.
• Shkrin masat bituminoze – katranin, asfaltin dhe shenjat e ngjitëseve.
• Heq në mënyrë efektive njollat e markerëve, bojën dhe rrëshirën natyrale.
• Kapaciteti 5 litra.


Mënyra e përdorimit

• Produkti është gati për përdorim pa u holluar.
• Aplikojeni produktin në sipërfaqe, prisni një moment dhe lajeni me leckë.
• Para përdorimit, kontrolloni qëndrueshmërinë e sipërfaqes
Kujdes: Mos e përdorni në gomë, plastikë të butë ose xham akrilik.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi TG Tar and Glue Remover