Tenzi Top Plam Clor

2500 Lek

Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt i projektuar për heqjen e njollave dhe çngjyrosjeve me origjinë gastronomike, të tilla si lëngje, alkoole, vajra dhe yndyra.
• Eliminon erën e pakëndshme me origjinë shtazore ose ato të krijuara nga proceset e kalbjes.
• Rekomandohet për sipërfaqe tekstili artificial (poliester, poliamid, akril, najlon, polipropilen etj.).
• Mund të përdoret për pastrimin e sediljeve dhe qilimave shumë të njollosura me Texwash, si zbardhues dhe heqës njollash për fibra natyrale që kanë ngjyra të qëndrueshme.
• pH 14

Zona e Aplikimit 

◘ Sipërfaqe tekstili artificiale dhe natyrale me ngjyra të qëndrueshme
◘ Sipërfaqe prej liri (zbardhues)
◘ Sedilje, qilima, tapiceri

Menyra e perdorimit

◙ Bëni një përzierje sipas qëllimit:
– heqja e njollave: 1:10 me ujë (10%)
– zbardhje: 1:20 me ujë (5%)
– larje: 1% Top Plam Clor + 4% Textil ose Texwash
◙ Aplikoni tretësirën në sipërfaqe, prisni rreth 30 minuta, mblidhni papastërtitë dhe lani sipërfaqen me makineri me vakum.
◙ Për heqjen e shkumës, përdorni produktin De-Foam.
◙ Në rast spërkatjeje, fshijini shpejt elementët plastikë, prej druri ose metali.
Kujdes: Ky produkt duhet të përdoret vetëm për materiale me ngjyra të qëndrueshme. Para përdorimit, provoni qëndrueshmërinë e sipërfaqes.
Mos e përzieni me produkte të tjera, sepse mund të lëshojë gazra të dëmshëm (klor).

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Top Plam Clor