Tenzi TopEfekt Contra

7000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt alkalik me shkumë të ulët, intensiv dhe me gamë të gjerë përdorimi.
• Rekomandohet për pastrim të plotë të të gjitha llojeve të dyshemeve industriale të kontaminuara fort me ndihmën e makinave larëse. Nuk lë asnjë njollë.
• Shkrin në mënyrë të shkëlqyer shumicën e shtresave polimere nga dyshemetë rezistente ndaj substancave alkaline.
• Rekomandohet për përdorim në hipermarkete.
• pH 14


Zona e Aplikimit

◘ Sipërfaqe të mëdha (magazina, hipermarkete, objekte industriale etj.)


Mënyra e Përdorimit

◙ Pastrim me makineri: 50-200 ml / 10 l ujë
◙ Pastrim i plotë: 200-500 ml / 10 l ujë
◙ Heqja e veshjeve të vjetra: 1-3 l / 10 l ujë
◙ Larja me ujë ngadalëson rindotjen e dyshemesë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi TopEfekt Contra