Tenzi Tric Antibacterial

1500 Lek

Qartë
Krahaso
SKU: N/A Kategoria:

Pershkrimi

• Produkt antibakterial për larjen dhe dezinfektimin e enëve, sipërfaqeve dhe pajisjeve që bien në kontakt me ushqimin.
• Për përdorim shtëpiak.
• Koha e veprimit 5 minuta.
• pH 6


Zona e Aplikimit 

◘ Larje manuale e enëve


Menyra e perdorimit

◙ Kundër baktereve përgatisni një përzierje prej të paktën 30% (300 ml / 1 l ujë).
◙ Temperatura e punës 20°C.
◙ Koha e veprimit 5 minuta.
◙ Pas dezinfektimit, sipërfaqja e larë duhet të shpëlahet me shumë ujë të pijshëm.

Informacion shtesë

Kapaciteti

0.1 Litra, 0.5 Litra, 0.6 Litra, 1 Liter, 10 Litra, 1000 Litra, 20 Litra, 205 Litra, 220 Litra, 230 Litra, 24 Litra, 4 Litra, 5 Litra, 60 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Tric Antibacterial