Turtle Wax 2in1 Headlight Cleaner & Sealant

990 Lek

Në magazinë

53146

SKU: 53146 Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Turtle Wax Headlight Cleaner and Sealant është zgjidhja me një hap të vetëm për heqjen e oksidimit dhe zverdhjes së fenerëve tuaj.

•Përbërësit e ndryshëm i kthejnë fenerët në gjendje si të rinj duke përmirësuar qartësinë e përgjithshme.

• Akrilikët e specializuar OEM parandalojnë zverdhjen në të ardhmen dhe i mbrojnë nga oksidimi.

• Kapaciteti 300 ml.


Mënyra e përdorimit

• Lani dhe thani fenerët.

• Tundni mirë shishen para përdorimit.

• Aplikoni një sasi të vogël në një leckë pambuku ose aplikues.

• Fërkojeni të gjithë fenerin me presion të fortë derisa plastika të bëhet e qartë.

• Fshijeni me leckë të pastër.

• Aplikimi shtesë do të përmirësojë qartësinë dhe mbrojtjen e fenerëve.

Shënim: Gjithmonë provoni fillimisht në një zonë të vogël për të përcaktuar nëse ky produkt jep rezultatet e dëshiruara. Nëse jo, ndërprisni përdorimin. Për fenerët më shumë të oksiduar, përdorni Turtle Wax Headlight Lens Restorer Kit.

Ref: 53146

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax 2in1 Headlight Cleaner & Sealant