Turtle Wax Big Orange Shampoo

1390 Lek

Në magazinë

52817

SKU: 52817 Kategoritë: ,

Pershkrimi

Turtle Wax Big Orange Autoshampoo 5Ltr është një larës me veprim të shpejtë që heq me shpejtësi papastertite e rrënjosura të trafikut.

  • Një kombinim i detergjenteve me shkumë dhe vaj portokalli që largon shpejt papastërtitë.
  • Shpëlarësit dhe dyllët e shtuar sigurojnë një shpëlarje të lehtë dhe një shkëlqim të shkëlqyeshëm pa vija.
  • Mjaft i fuqishëm për t’u pastruar në mënyrë efektive, por i formuluar për të siguruar që dylli të mos hiqet.
  • I përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e lyerjes duke përfshirë veshjet metalike dhe të pastra.
  • 5 ltr

Menyra e perdorimit

  • 1. Ne fillim shpëlajeni makinën për të hequr çdo papastërti të mundshme.
  • 2. Shtoni 4 kapakë të plotë në një kovë të zbrazët, mbushni me ujë të ngrohtë.
  • 3. Lani automjetin dhe shpëlajeni me ujë të pastër.
  • 4. Thajeni me lecke mikrofiber.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Big Orange Shampoo