Turtle Wax HS Ceramic Acrylic Tyre Shiner

2190 Lek

Në magazinë

SKU: 53746 Kategoritë: ,

Pershkrimi

  • Asnjë produkt i shkëlqimit të gomave nuk funksionon më mirë ose zgjat më shumë se Veshja me spërkatje me shkëlqim të gomave akrilike Graphene Solutions Hybrid. Sekreti qëndron në shkencë. Ky kombinim i teknologjisë së lartë i grafenit të pastër dhe polimereve akrilike bashkohet për të dhënë një shkëlqim të jashtëzakonshëm dhe një ngjyrë të zezë të thellë në gomat tuaja që është e qëndrueshme, rezistente ndaj ujit dhe e izoluar ndaj kimikateve të dëmshme dhe rrezet UV.
  • Në vend që të konsumohet brenda disa javësh si shumica e spërkatjeve të gomave, veshja jonë ju jep muaj e muaj të tërë funksionimi për gomat me shkëlqim dhe të zeza që duken të reja shumë kohë pasi produktet e tjera do të zbehen.
  • Kjo veshje me llak me shkëlqim të gomave nuk ka të bëjë vetëm me pamjen. Duke krijuar një barrierë të qëndrueshme kundër rrezeve UV dhe kimikateve, Veshja Hibrid Solutions Graphene Akrilic Tire Shine Spray, ruan dhe mbron gomën në një nga karakteristikat më të rëndësishme të sigurisë së makinës suaj, pra gomat tuaja.

Menyra e perdorimit

  • Lani gomat tërësisht me një pastrues gomash me performancë të lartë, si Hybrid Solutions Hyper Foam Wheel Cleaner & Tire Prep.
  • Shkundni produktin tërësisht dhe spërkateni në mënyrë të barabartë rreth të gjithë murit anësor të secilës gomë.
  • Lëreni spërkatjen të depërtojë për 3-5 minuta.
  • Fshijeni spërkatjen e tepërt me një peshqir të pastër dhe të thatë me mikrofibër ose aplikues shkumë.
    Për shkëlqim shtesë, aplikoni një shtresë të dytë, duke fshirë përsëri çdo produkt të tepërt dhe dherat.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax HS Ceramic Acrylic Tyre Shiner