Turtle Wax HS Interior Detailer (Flairosol)

1990 Lek

Në magazinë

SKU: 53702 Kategoritë: ,

Pershkrimi 

  • Pastron, aromatizon dhe mbron – një spërkatës i imët e shpërndan produktin në mënyrë të barabartë në të gjitha sipërfaqet e brendshme për pastrim më të lehtë
  • Enzimat natyrore të përziera në mënyrë unike pastrojnë dhe largojnë aromat deri në 24 orë, duke lënë një aromë të pastër të freskët
  • Absorbuesit e pronarit UV ndihmojnë në mbrojtjen nga zbehja e shkaktuar nga dielli. Për përdorim në të gjitha sipërfaqet e brendshme duke përfshirë plastike, vinyl, lëkurë, gome, ekrane teknologjike dhe xhami
  • Ai është ndryshe nga shumica e produkteve të tjera të kujdesit të makinave të llojit të tij në treg.
  • Produkte të tjera janë zakonisht aerosole të mbushura me lëndë shtytëse ose spërkatës konvencionale me shkas që nuk shpërndajnë lëngje në mënyrë të barabartë. Sistemi i shpërndarjes i projektuar në mënyrë unike ofron performancë të lartë, së bashku me një mori përfitimesh mjedisore.

Menyra e perdorimit 

  • Shkundni mirë shishen.
  • Për shpërthime me gjatësi të shkurtër deri në mesatare, tërhiqni këmbëzën. Për shpërthime të vazhdueshme pomponi këmbëzën në mënyrë të përsëritur. Përdorni një lëvizje fshirëse për të spërkatur drejtpërdrejt në sipërfaqe.
  • Duke përdorur një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër, fshijeni mirë produktin derisa sipërfaqet të pastrohen dhe të kondicionohen në mënyrë të barabartë.
  • Fryjeni lehtë me një leckë të dytë të pastër me mikrofibër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax HS Interior Detailer (Flairosol)