Turtle Wax HS Mist Glass (Flairosol)

1990 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Spraji i jashtëzakonshëm pastrues i xhamit të makinave pastron dhe shkëlqen xhamin e brendshëm dhe të jashtëm të automjetit në një hap të thjeshtë.
  • Unik, Flairosol e çliron produktin si një shtrese të hollë, madje edhe për mbulim maksimal
  • Lë pas një përfundim pa vija dhe një aromë të freskët dhe të pastër

Menyra e perdorimit

  • Shkundni mirë shishen.
  • Duke përdorur një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër, fshijeni mirë produktin derisa sipërfaqet të pastrohen dhe të kondicionohen në mënyrë të barabartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax HS Mist Glass (Flairosol)