Turtle Wax Hybrid Solutions Pro One And Done Compound

3000 Lek

Në magazinë

SKU: 53707 Kategoritë: ,

Pershkrimi

  • Turtle Wax’s Hybrid Solutions Pro 1 dhe Done Compound Correct and Finish i lejon si detajuesit profesionistë ashtu edhe entuziastët e automjeteve të korrigjojnë dhe të përfundojnë në mënyrë të sigurt çdo sipërfaqe bojë pa ndërruar produkte.
  • Eliminoni gërvishtjet e thella dhe shenjat e rrotullimit duke shtuar një lustër të lagësht reflektues në çdo shtresë të pastër.
  • Thjesht ndërroni mbulesën tuaj prerëse për ta përdorur këtë si një përbërje të rëndë ose një lustrim të lehtë. Përzierja jonë pronësore e gërryesve të trombociteve me precizion të cilësisë së lartë rrëshqet mbi sipërfaqen e bojës duke ju lejuar të hiqni deri në 1000 papërsosmëri të bojës me gri për restaurim të sipërfaqeve të rënda.
  • Kjo formulë e sigurt për karrocat prodhon pluhur zero, ka kohë të zgjatur pune, pa hobe dhe fshihet lehtësisht me një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër. Është zgjidhja përfundimtare, e përshtatshme për profesionistët dhe çdo entuziastë të aftë të automjeteve që kërkojnë të përmirësojnë arsenalin e tyre të detajimit.

Menyra e perdorimit 

  • Shkundni produktin mirë dhe aplikoni 3-4 pika me madhësi në një jastëk prerëse ose lustruese.
  • Përhapeni produktin në mënyrë të barabartë në një cilësim të ulët në seksione 2’x2′ në një model të kryqëzuar duke përdorur presion të lehtë deri në mesatar.
  • Gjithmonë provoni jastëkun më pak agresiv për të dhënë rezultatet e dëshiruara.
  • Hiqni produktin e tepërt me një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Solutions Pro One And Done Compound