Turtle Wax Hybrid Sealant Hydrophobic Wax

1490 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Turtle Wax Hybrid Sealant Wax përmban izolues hidrofobik të injektuar me dyll natyral të karnaubës për të krijuar nivele shkëlqimi dhe lëmimi të sipërfaqes që nuk janë parë më parë në një dyllë spërkatës. Rezultatet mahnitëse vulosen në sipërfaqet e jashtme të automjeteve duke siguruar që larja dhe tharja e ardhshme të jetë edhe më e lehtë.
  • Mbrojtesit sintetik hidrofobik jane te shkrire ne dyll karnauba per rezultate pasqyre si shkelqim dhe mbrojtje
  • Agjentet e tharjes pa rreze lejojne aplikimin ne mjet te lagur apo te thate
  • Mund te aplikohet ne te gjitha siperfaqet e jashtme, keshtu qe mos u shqetesoni per mbetjet.

Menyra e perdorimit

  • Sigurohuni që automjeti të jetë larë dhe shpëlarë. Sipërfaqet mund të lihen të lagura ose të thata.
  • Për një automjet te thate per rezultat te larte aplikoni nje sasi te vogel në një kohë dhe fshijeni duke përdorur një leckë mikrofibre.
  • Kthejeni pëlhurën dhe lëreni lehtë në një shkëlqim të thellë.
  • Për një automjet të lagësht perzieni produktin në një panel në të njëjtën kohë, më pas fshijeni duke përdorur një peshqir tharëse ose mikrofibra për të përhapur produktin dhe për të hequr ujin.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Sealant Hydrophobic Wax