Turtle Wax Hybrid Wash & Wax Waterless

1190 Lek

Në magazinë

SKU: 53143 Kategoritë: , ,

Pershkrimi

Turtle wax hybrid products bashkimi i tradicionales se kujdesit te makinave me teknologjine me te fundit  duke dhene rezultate te shkelqyeshme dhe menyra te reja per te shkelqyer. Turtle Wax Hybrid Wash & Wax Waterless Cleaning lahet dhe aplikohet pa ujë. Formula jonë 1-Step ju lejon të lani pjesët e jashtme pa kovë në çdo kohë dhe madje edhe në rrezet e diellit direkte. Teknologjia hibride e polimerit mbulon papastërtitë për një pastrim pa gërvishtje. Formula kundër ujit do të ndihmojë që uji dhe shiu të rrjedhin për të mbajtur të pastër pjesën e jashtme. I bashkuar me dyllë të veçantë për një përfundim me shkëlqim, mbrojtës pa njolla apo vija.

  • I pasuruar me dyllë të veçantë për të dhënë një përfundim të shkëlqyeshëm me shkëlqim të lartë që largon ujin.
  • Formula 1-Step lahet pa pasur nevojë për kovë apo ujë, lahet në çdo kohë dhe kudo!
  • Teknologjia e polimerit të gjeneratës së ardhshme përfshin papastërtitë dhe pluhurin për një larje pa gërvishtje.
  • 750 ml

Menyra e perdorimit

Nëse ne automjet është ngjitur në baltë ose tokë, shpëlajeni fillimisht me një zorrë. Përdorni produktin për të pastruar dhe hequr njollat dhe dherat kokëforta me një leckë mikrofibre. Më pas pastroni një nga një, duke filluar fillimisht me sipërfaqet e sipërme të jashtme dhe xhamin e jashtëm. Hiqeni me një leckë të pastër dhe të thatë me mikrofibër. Përsëriteni procesin për të gjithë automjetin duke u siguruar që të mbuloni të gjitha bojërat, rrotat dhe veshjet.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Wash & Wax Waterless