Turtle Wax Original Hard Shell Shine Car Wax

990 Lek

Në magazinë

  • Turtle Wax Original 500ml është ai që filloi gjithçka. Bazuar në formulën origjinale të viteve 1950, dyll i pergjithshem i jep makinës shkëlqim të lehtë.
  • Një përzierje unike e pastruesve dhe dyllëve heq papastërtitë e rrënjosura dhe oksidimin e lehtë.
  • Rrit nivelin e shkëlqimit të sipërfaqes.
  • Ofron mbrojtje afatgjatë kundër elementëve.
  • Formulim i balancuar pa gërryes të ashpër.
  • Pastruesit e butë nuk do të shkaktojnë gërvishtje dhe shenja rrotullimi.

Menyra e perdorimit

  • Sigurohuni që boja të jetë e pastër dhe e thatë, tundeni shishen mirë.
  • Duke punuar në një panel në një kohë, derdhni dyll mbi një leckë të pastër dhe aplikojeni duke përdorur një lëvizje rrethore të mbivendosur.
  • Lëreni të thahet, më pas fshijeni duke përdorur një leckë të pastër të butë.
  • Fryni lehtë për të nxjerrë në pah shkëlqimin.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Original Hard Shell Shine Car Wax