Turtle Wax Power Out Odor-X Kinetic Car Blast

990 Lek

Në magazinë

53099

SKU: 53099 Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Turtle Wax Power Out Odor-X Kinetic Car Blast është një spray që kërkon dhe shkatërron aromat në nivel molekular.

• Një produkt një përdorimësh me teknologjinë Odor-X.

• Me aromë Kinetic New Car që zgjat deri në 30 ditë

• E lë automjetin të freskët deri në 30 ditë.

• 3 përbërës aktivë kryesorë që depërtojnë në aromat e zhytura thellë në copë, tapete dhe sistemin e ventilimit për të eliminuar përgjithmonë aromat e padëshiruara.

• Kapaciteti 100 ml.


Mënyra e përdorimit

• Për rezultate më të mira, pastroni makinën dhe hiqni çdo burim aromash si ushqimi.

• Ndizni kondicionerin e makinës në fuqinë maksimale dhe aktivizoni funksionin e riciklimit të ajrit.

• Vendoseni produktin në makinë dhe shtypni fort poshtë valvulën për ta hapur.

• Lëreni 15 minuta derisa produkti të kërkojë dhe të shkatërrojë aromat.

• Pas përdorimit, hapni dyert e makinës për të ajrosur makinën.

Shënim: Mos e përdorni nëse temperatura është mbi 30 C. Automjeti duhet të ajroset mirë pas përdorimit të këtij produkti duke hapur të gjitha dyert për 10-20 minuta.

Ref: 53099

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Power Out Odor-X Kinetic Car Blast