Turtle Wax Redline Wheel Cleaner

5490 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Formulë jo acidike e sigurt për të gjitha lidhjet dhe dadot e rrotave.
  • Mund të lihet për një kohë më të gjatë ne kontakt me disqet sesa pastruesit agresivë acidikë/alkaline.
  • Punon në kontakt me grimcat kokëforta të pluhurit të hekurit të ngulitura në disqe.
  • 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Redline Wheel Cleaner