Turtle Wax Hybrid Solutions Slick And Slide Pure Wash

2100 Lek

Në magazinë

SKU: 53984 Kategoritë: ,

Peshrkrimi

  • Formulë shkumëzuese ekstreme e mbushur me polimere të avancuara, Slick & Slide që lubrifikojnë sipërfaqet e lyera
  • Aromë e mahnitshme tropikale që kënaq shqisat
  • Kjo lavazh makine pro-lavazhi do ta mbulojë automjetin tuaj me një shtresë të trashë dhe të mëndafshtë shkume për të pastruar thellë sipërfaqet e jashtme duke kufizuar kontaktin me dherat gërryese dhe ndotësit.
  • Përdoreni këtë lavazh të gjithanshëm si një larje kovë, spërkatës me shkumë apo edhe një lubrifikant për shufra balte
  • Me kaq shumë funksione të jashtëzakonshme, kjo punë me shumë detyra është një domosdoshmëri në arsenalin tuaj të detajuar.

Menyra e perdorimit

  • Për rezultate më të mira, shmangni përdorimin e këtij produkti në rrezet e diellit direkte.
  • Filloni duke e shpëlarë automjetin tuaj nga lart poshtë për të hequr çdo tokë të lirshme ose ndotës.

Per te perdorur si larje kove:
Shtoni 2-3 kapake PRO Pure Wash në një kovë prej 10 litra . Mbushni kovën duke përdorur një rrjedhë të fortë uji për të krijuar një shkumë të trashë. Lani automjetin tuaj nga lart poshtë, më pas shpëlajeni tërësisht dhe thajeni me peshqir.

Per te perdorur si spray shkume:
Përzieni 2-3 kapak të PRO Pure Wash me afërsisht 10 ltr ujë të ngrohtë dhe përzieni mirë. Aplikoni shkumë në makinës tuaj dhe përdorni një dorezë larës me mikrofibër për të trazuar njollat ​​dhe dherat kokëforta. Shpëlajeni tërësisht dhe thajeni me peshqir. Vazhdoni të lani automjetin tuaj, një panel në të njëjtën kohë, duke filluar nga çatia e makinës tuaj dhe duke zbritur poshtë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Hybrid Solutions Slick And Slide Pure Wash