Ujë Xhamash Happy Car -20°C 5L

1100 Lek

Në magazinë

Krahaso
Kategoritë: ,

• Uji i xhamave Happy Car -20°C, neutralizon papastërtitë si yndyrnat, smogun, pluhurin dhe mbetjet e insekteve të në xham, duke siguruar shikueshmëri më të madhe.
• I specializuar për përdorim në klimë të ftohtë. Xhami do të jetë i sigurt deri në një temperaturë prej -20° C.
• Redukton ndjeshëm konsumin e fshirëseve dhe mbron sensorët e shiut, nëse automjeti është i pajisur me to.
• Uji i xhamve është gati për përdorim, thjesht hidheni në depozitë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Ujë Xhamash Happy Car -20°C 5L