Uje Xhamash Happy Car 4 Stinet

650 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Uje xhamash 4 stinet: Pastruesi i xhamave është i përshtatshëm për të gjitha kushtet atmosferike dhe mund të përdoret në çdo kohë të vitit.
  • Heq papastertite: Pastruesi i dritareve për shumë sezone Happy Car neutralizon papastërtitë e depozituara në xhami, duke siguruar shikueshmëri më të madhe, përveç pastrimit, do t’i japë një erë të këndshme xhamit të përparmë.
  • Temperatura minimale -2°C: Lëngu i larjes për shumë stine është gjithashtu i përshtatshëm për kushtet e dimrit, duke përballuar një temperaturë minimale prej -2°C.
  • Mbrojtje te fshireseve: Falë vetive të produktit, ai do të reduktojë ndjeshëm konsumin e fshirëseve dhe mbron sensorët e shiut, nëse automjeti është i pajisur me to.
  • Gati per perdorim: Lëngu mund të përdoret menjëherë, thjesht derdheni në xhamat e makines tuaj.
  • 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Uje Xhamash Happy Car 4 Stinet