Ujë Xhamash Water Off -10°

1000 Lek

Në magazinë

  • Pastron xhamat: Pastrues i xhamave Water Off -10, neutralizon papastërtitë (vajrat, smogun, pluhurin dhe insektet) të depozituara në xhami, duke siguruar shikueshmëri më të madhe.
  • Dimri: Pastruesi i dritareve është i specializuar për përdorim në një klimë të akullt, në fakt xhami juaj do të jetë i sigurt deri në një temperaturë prej -10°C.
  • Me pak perdorim i fshiresve: Falë vetive të produktit, ai do të reduktojë ndjeshëm konsumin e fshirëseve dhe do të mbrojë sensorët e shiut, nëse automjeti është i pajisur me to.
  • Gati per perdorim: Lëngu mund të përdoret menjëherë, thjesht derdheni në depoziten e ujit te makines.
  • 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Ujë Xhamash Water Off -10°