Ujë Xhamash WaterOff 4 Stinet

600 Lek800 Lek (-25%)

Në magazinë

  • Water repellent: I jep xhamit tuaj të përparmë vetitë kundër ujit, duke siguruar shikueshmëri optimale në të gjitha kushtet e motit.
  • Më shumë dukshmëri: Shiu, akulli dhe papastërtitë do të zmbrapsen, duke rritur dukshmërinë gjatë drejtimit
  • Jo vetëm për makinat: Water Off mund të përdoret edhe për qëllime të tjera si mbroni xhamin e një helmete ose kuti dushi.
  • 4 Stinë: Mund të derdhet te depozita e ujit te makines gjatë gjithë vitit, në çdo stinë. Water Off nuk ka frikë nga dimrat e ashpër apo verërat e nxehta.
  • Gati për përdorim: Produkti nuk ka nevojë të hollohet në ujë, pasi të hapet rezervuari, thjesht hidheni lëngun në të dhe keni mbaruar.
  • 5 Litra

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Ujë Xhamash WaterOff 4 Stinet

600 Lek800 Lek (-25%)

Shtoje në shportë