Work Stuff Breeze Interior Mitt

2000 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Një dorezë e krijuar nga mikrofibra e klasës speciale e dedikuar për pastrimin e brendësisë së makinës.
  • Breeze Interior Mitt padyshim përshpejton të gjithë procesin.
  • Me përdorimin e tij ne jemi në gjendje të pastrojmë plastikën dhe gomën, si dhe tapiceri prej lëkure dhe materiale.
  • Ka një varëse të veçantë për gishtin e madh që parandalon rrëshqitjen e dorezës nga pëllëmba juaj.
  • 14×14 cm

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Breeze Interior Mitt