Work Stuff Detailing Brush Ultra Soft 20 mm

2000 Lek

Në magazinë

Përshkrimi

• Një furçë e krijuar për të pastruar elementët më të prirur ndaj gërvishtjeve.

• Është e shkëlqyeshme për pastrimin e plastikës delikate, ekraneve të makinave, grilave të kondicionerit etj.

• Bishti i furçës është prej druri dhe qimet janë prej materiali sintetik.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Detailing Brush Ultra Soft 20 mm