Work Stuff Eclipse Microfiber Applicator

1300 Lek

Në magazinë

Krahaso
  • Aplikues mikrofibër me xhep gishtash për kapje më të mirë.
  • Produkti është i dobishëm për shumë detyra që lidhen me kujdesin e makinës. Nga aplikimi i llojeve të ndryshme të veshjeve në pjesën e brendshme dhe të jashtme të makinës (të tilla si dyllë, pastrues dhe ngjitës) deri te aplikimi i mbrojtësve të tapicerave prej lëkure.
  • Madhësia e përputhur siç duhet e bën produktin të funksionojë në vende të vështira për t’u arritur.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Eclipse Microfiber Applicator