Work Stuff Hurricane Wheel Mit

1400 Lek

Në magazinë

  • Një dorezë për pastrimin e gomave e krijuar për detajuesit profesionistë të makinave, si dhe për të gjithë entuziastët e makinave.
  • Karakterizohet nga absorbueshmëri e lartë dhe një sipërfaqe e madhe larëse, falë së cilës lehtëson dhe shpejton shumë punën.
  • E bërë nga një mikrofibër delikate dhe e dendur që nuk lë gërvishtje në elementin që pastrohet.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Work Stuff Hurricane Wheel Mit